Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Σέλτσο, μουσικό σχολείο Άρτας 23 8 2016

Από τις φετινές  εκδηλώσεις του Σέλτσου 23-8-2016 αντιγράψαμε σε βίντεο την απ ευθείας μετάδοση του ΑΡΤ  ΤV.    

Στις 31 ΑΥΓ 2016 ανεβάσαμε  βίντεο με την ομιλία του Δημάρχου μας.

Στις 2 ΣΕΠ 2016 ανεβάσαμε  βίντεο με την  ομιλία  των μαθητριών  Λυκείου Άνω Καλεντίνης.

Στις 4 ΣΕΠ ανεβάσαμε την ομιλία του Προέδρου Δημοκρατίας.

Σήμερα ανεβάζουμε βίντεο του μουσικού σχολείου Άρτας.

 Θα ακολουθήσει το βίντεο ανακήρυξης  συνδημότη μας του Προέδρου Δημοκρατίας από τον Δήμαρχο κ. Περικλή Μίγδο.

Με κλικ δείτε το βίντεο  του μουσικού σχολείου 

1 σχόλιο:

  1. Καπερώνης Χρήστος13 Σεπτεμβρίου 2016 - 8:53 μ.μ.

    Η έξοχη παρουσία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου 'Αρτας Στις εκδηλώσεις του Σέλτσου σχολιάστηκε πολύ θετικά από όλους.Τα παιδιά, με τη Διευθύντρια τους Ανθούλα Ζιώρη έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έδειξαν οτι το μέλλον τους αξίζει. Η υπέροχη,η καταπληκτική ερμηνεία της μαθήτριας Γκουβα στα τραγούδια με την συνοδεία των μουσικών οργάνων των υπολοίπων μαθητών σε γεμίζει συγκίνηση. Αξίζει να τα ακούσετε. Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά σε όλα αυτά τα παιδιά για την παρουσία τους σαν μουσικό σύνολο τους στις εκδηλώσεις.Αυτα είναι η ελπίδα του μέλλοντος.
    Συγχαρητήρια και στους δασκάλους τους για τους άξιους μαθητές τους. αλλά και στην Ε.Ρεμπούτσικα που συνεργάστηκε μαζί τους σε αυτή την ανιδιοτελή και αφιλοκερδή προσφορά τους προσφέροντας μοναδικές στιγμές στο Σέλτσο..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος