Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ.mpg

Ο Γιώργος Γκιόλβας ήταν μια παράξενη προσωπικότητα,  πολλοί τον θεωρούν  ως τον υπέρτατο  - κορυφαίο φυσικό επιστήμονα και άλλοι τον θεωρούν ένα κοινό παραμυθατζή.

 Στην συνέντευξή του μιλάει για «τρελά επιτεύγματα»Η συνέντευξη του ΓΚΙΟΛΒΑ δόθηκε το 2002 !!!  Πέθανε το Νοέμβριο 2003. Στο βίντεο προβλέποντας το θάνατό του αναφέρει " τι να κάνω τώρα, μόνο ένας χρόνος ζωής μου μεινε ακόμα" (6.48).

Μετά από 11 χρόνια (7-7-2013) ΔΕΊΤΕ την  παρακάτω ανακοίνωση, ανωτάτου επιστήμονα της ΝΑΣΑ, που αποδέχεται την άποψη του Γ. ΓΚΙΟΛΒΑ.  

NASA: Αναστάτωσε τους επιστήμονες. Βρέθηκε νέα Γη πίσω από τον Ήλιο!


Κρυφός Πλανήτης Γύρω από τον Ήλιο;


Αν έχετε την υπομονή ακούστε πολλές αντικρουόμενες απόψεις (για Γκιόλβα & ομάδα Ε)  στην δίωρη εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλλα στις Πύλες του ανεξήγητου «ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος