Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

παράκαμψη Αμφιλοχίας, 25 χλμ με δυο στροφές μόνο

Η πρόοδος των εργασιών γεννά αισιοδοξία, όπως αναφέρει το agon.gr, καθώς έχει ολοκληρωθεί η περίφραξη, ο φωτισμός και οι διαβάσεις, ενώ ολοκληρώνεται η σήμανση στα 25 περίπου χιλιόμετρα του τμήματος, με τις εργασίες πλέον να έχουν επικεντρωθεί στον κόμβο της Αμφιλοχίας. Αναμένουμε σύντομα να γίνει η παράδοση προς χρήση.

Στις 5 παρακάτω δορυφορικές φωτογραφίες της google, θα παρατηρήσετε ότι στα 25 χλμ. Υπάρχουν μόνο δυο στροφές και επομένως δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός ταχύτητας λόγω στροφών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος