Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

Παρακολουθείστε LIVE τις πτήσεις όλων των αεροσκαφών

Παρακολουθείστε LIVE τις πτήσεις όλων των αεροσκαφών. Παρακολουθείστε σε πραγματικό χρόνο την κίνηση των αεροσκαφών σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Αν δείτε ένα αεροσκάφος σε πραγματική πτήση πάνω από την πόλη σας,  μπορείτε να τσεκάρετε την ταυτότητά του, κάνοντας κλικ πάνω στο αεροσκάφος που βλέπετε στο χάρτη! 

Κάντε ζουμ με τα (+ -)  για να μεγεθύνετε στο χάρτη την περιοχή που επιθυμείτε.
Αν κάνετε κλικ πάνω στο αεροσκάφος που κινείται, από χρυσό γίνεται κόκκινο, πίσω του εμφανίζεται η γραμμή κατεύθυνσής του  και αριστερά εμφανίζονται τα στοιχεία του, η ταχύτητά του, το ύψος που πετά κλπ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος