Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Οι ψευτοπαλληκαράδες της πολιτικής

Από την 27η Δεκεμβρίου 2014 έχω να ασχοληθώ με πολιτικά θέματα.
Όλο αυτό το διάστημα ήμουν σε αναμονή των εξελίξεων.
Δυστυχώς τα αναγραφόμενά μου σε εκείνη την  ανάρτηση Το πειραματόζωο της Ευρώπης  βγήκαν αληθινά. 

Αν τη διαβάσετε θα πείτε ότι ούτε οι αστρολόγοι δεν προέβλεψαν με τέτοια ακρίβεια τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας.

Φίλοι και συμπατριώτες, δεν χρειάζεται ούτε μέντιουμ ούτε αστρολόγος να είσαι.  Παρατηρώντας  την αδιαλλαξία των  τοκογλύφων της Ευρωζώνης [πρώην Τροικανούς, σημερινούς Εταίρους] και την συμπεριφορά πολλών ψευτοπαλληκαράδων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που το έπαιζαν Κολοκοτρωναίοι και Καραϊσκάκηδες, δεν ήταν καθόλου δύσκολο να προβλέψεις τη σημερινή κατάσταση.

Κύριε Σαμαρά, στη βουλή δεν πρέπει η Ν.Δ. να ψηφίσει τα νέα επαίσχυντα μέτρα. Πρέπει όλη η αντιπολίτευση να ψηφίσει παρών. Τα μέτρα πρέπει να αναγκαστούν να τα ψηφίσουν οι ψευτοκολοκοτρωναίοι ! και οι ψευτοκαραϊσκάκηδες !  Αν τα μέτρα περάσουν με την ψήφο της αντιπολίτευσης τότε κάποιοι Συριζαίοι θα συνεχίσουν να το παίζουν ψευτοπαλληκαράδες και θα  οδηγήσουν την Ελλαδίτσα σε ακόμη χειρότερες καταστάσεις.
 

Κώστας Α. Παππάς 25 Ιουνίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος