Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Έρχονταιι! έρχονταιιι!! έρχο.....!!! τα νομοσχέδια

Έ-ρχο-νταίίί, έ-ρχο-νταίίί, έ-ρχο-νταίίί  τη Δευτέρα, την Τετάρτη, την Παρασκευή, τη Δευτέρα , έρχονται τ..  ........  
Η κυβέρνηση έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης στις 10 Φλεβάρη, σήμερα έχουμε 7 Μάρτη και κανένα νομοσχέδιο δεν ψηφίστηκε στη Βουλή! 
Αναρωτηθήκατε γιατί καθυστερούν;
Καθυστερούν επειδή οι ΘΕΣΜΟΙ  δεν συμφωνούν και τους λένε ξαναγράψτε τα απ την αρχή και πάλι ξαναγράψτε τα. Δεν το ομολογούν αλλά αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ !

Η Ν. Δ. φέρνονταν  "εξυπνότερα".
 Έλεγε στην ΤΡΟΙΚΑ  "Γράψτε τα εσείς και εμείς θα τα περάσουμε στη βουλή ΑΜΕΣΩΣ" !!!  


 κ. Βαρουφάκης παρουσιάζει στο "ΘΕΣΜΟ" απλά και ξεκάθαρα κοστολογημένο πρόγραμμα κατάργησης του ΕΝΦΙΑ

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι δεν είμαστε ο περιούσιος λαός της γης, που δανειζόμαστε αφειδώς, διαγράφουμε τα παλιά μας δάνεια, δανειζόμαστε εκ νέου και “ζωήν χαρισάμενοι”.  Η περίοδος των παχουλών αγελάδων τελείωσε. Σήμερα δεν υπάρχουν πλέον αγελάδες!   Διαβάστε περισσότερα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος