Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Το Google Street View επιτέλους στην Ελλάδα!

Έπειτα από αρκετά χρόνια που τα αυτοκίνητα της Google Street View χαρτογραφούσαν την ελληνική επικράτεια για την νέα αυτή υπηρεσία, χτες 5 Ιουνίου του '14, το Street View έκανε το ντεμπούτο του. Η νέα αυτή (για τα ελληνικά δεδομένα) υπηρεσία της google, μας επιτρέπει εμάς σαν χρήστες να κάνουμε μια πανοραμική εξερεύνηση στους ελληνικούς δρόμους μέσο του υπολογιστή μας.Η υπηρεσία αυτή μέχρι τώρα έχει χαρτογραφήσει περίπου το 60% των ελληνικών δρόμων στο οποίο περιέχεται ακόμη και το χωριό μας, η Άνω Καλεντίνη Άρτας.
 Ρίξτε και εσείς μια ματιά στο νέο αυτό project στην περιοχή του χωριού μας πατώντας τον διπλανό σύνδεσμο ---->> link      (εναλλακτικός σύνδεσμος)
(χρησιμοποιήστε το ποντίκι ή τα πλήκτρα W,S,D,A για να κινηθείτε προς όλες τις δυνατές κατευθύνσεις)


Φώτο:


1 σχόλιο:

  1. Πληκτρολογώντας απλώς τη διεύθυνση του σπιτιού σας θα σας ανοίξει ένα λεπτομερής 3D real χάρτης και θα μεταφερθείτε διαδικτυακά έξω από την πόρτα σας!

    Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή http://showmystreet.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος