Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Στοιχήματα εκλογών


Λίστα στοιχημάτων για την πολιτική. Εθνικές εκλογές 17ης Ιουνίου.  
Σε ποιους ανήκει η εκλογική νίκη, σύμφωνα με τους bookmakers ;;;

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την εκλογική αναμέτρηση και τα γραφεία στοιχημάτων (οι γνωστοί ΜΠΟΥΚΜΕΙΚΕΡΣ betting Greek elections 2012) με τις αποδόσεις τους επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις των γνωστών και σε μας δημοσκοπήσεων.
Ντέρμπι προβλέπουν, στο οποίο η Νέα Δημοκρατία έχει μεν προβάδισμα,  αλλά και η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείεται.
Στα μεγαλύτερα ξένα πρακτορεία παρακολουθούν τις κυλιόμενες μυστικές δημοσκοπήσεις  και προσπαθούν να προβλέψουν τα εκλογικά αποτελέσματα, αποτυπώνοντάς τα  στα στοιχήματα.
Στα στοιχήματα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις και στα μικρότερα κόμματα.
Παρακολουθήστε τις μεταβολές  μέχρι το Σαββατόβραδο, με κλικ στις παρακάτω εικόνες.    1 σχόλιο:

  1. Οι μεταβολές του τελευταίου 24ωρου των bookmakers, φημολογείται ότι έδωσαν και τη σημερινή τεράστια άνοδο, πάνω από 10%, του Ελληνικού χρηματιστηρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος