Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Ζωντανά το βίντεο Κασιδιάρη


Σε άγρια κόντρα με βαρείς χαρακτηρισμούς αλλά και ξύλο μεταξύ της υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη και του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη εξελίχθηκε η σημερινή προεκλογική συζήτηση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Η Λιάνα Κανέλλη τον αποκάλεσε φασίστα και αυτός παλιοκουμούνι ΚΑΝΕΛΛΗ οι χρυσαυγήτες είναι πουσταριά 
Όλα τα κόμματα έχουν πάρει θέσει κατά της Χρυσής αυγής. 


Για το αδίκημα της απρόκλητης, έμπρακτης εξύβρισης κατά της Λ. Κανέλλη
Την άμεση σύλληψη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος χτύπησε την Λιάνα Κανέλλη στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, διέταξε η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ελένη Ράϊκου.

Η εισαγγελία κινήθηκε αυτεπάγγελτα και ζήτησε τη σύλληψη του κ. Κασιδιάρη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, δηλαδή εντός 48 ωρών, για το αδίκημα της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης.

Σύμφωνα με την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, στην οποία ο κ. Κασιδιάρης είχε πετάξει ένα ποτήρι νερό, πριν επιτεθεί στη Λιάνα Κανέλλη, είπε πως έχει ήδη φτάσει η αστυνομία στον ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε ότι δέχθηκαν επίθεση δημοσιογράφοι και τεχνικοί που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος, κατάφεραν να κλείσουν τον κ. Κασιδιάρη σε ένα δωμάτιο για να προστατευτούν, όμως έσπασε την πόρτα και έφυγε...

πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος