Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ξεχάστε την υπερθέρμανση του πλανήτη

Τα στοιχεία της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Βρετανίας (Β.Μ.Υ.) δείχνουν ότι πιθανόν  οδεύουμε προς μία μίνι εποχή των παγετώνων, που θα μοιάζει με την 70-ετή μείωση της θερμοκρασίας που συνέβη κατά τον 17ο αιώνα.

Η υποτιθέμενη «συναίνεση» για την υπερθέρμανση του πλανήτη λόγω των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ενοχλητική πρόκληση, μετά την κυκλοφορία νέων δεδομένων που δείχνουν ότι η θερμοκρασία του πλανήτη δεν έχει ανέβει τα τελευταία 15 χρόνια.

Με βάση τις μετρήσεις σε περισσότερους από 30.000 σταθμούς, τα στοιχεία που εκδόθηκαν πριν λίγες μέρες, χωρίς τυμπανοκρουσίες από την Met Office (την Βρετανική Μετεωρολογική Υπηρεσία Β.Μ.Υ). και την Μονάδα Κλιματικής Έρευνας του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Αγγλίας, επιβεβαιώνει ότι η αυξητική τάση της παγκόσμιας θερμοκρασίας έληξε το 1997.

Εν τω μεταξύ, κορυφαίοι επιστήμονες του κλίματος λένε ότι, αφού ο ήλιος είχε εκπέμψει ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα ενέργειας σε όλο το 20ο αιώνα, τώρα οδεύει προς ένα «μεγάλο ελάχιστο» της παραγωγής του, απειλώντας με ψυχρά καλοκαίρια και έντονους χειμώνες. 

Σύμφωνα με μία έκθεση που εξέδωσε η Β.Μ.Υ. υπάρχει 92% πιθανότητα  ο κύκλος 25 και εκείνοι που θα έρθουν στις επόμενες δεκαετίες, να είναι τόσο  ή και πιο αδύναμοι, ακόμα και το «ελάχιστο Dalton» του 1790- 1830 . Σε αυτήν την περίοδο, που το όνομά της το πήρε από τον μετεωρολόγο John Dalton, οι μέσες θερμοκρασίες σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης μειώθηκαν κατά 2ο C.

Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό ότι η νέα πτώση της ηλιακής ενέργειας θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο βαθιά από το «ελάχιστο Maunder» (από το όνομα του αστρονόμου Edward Maunder), μεταξύ 1645 και 1715, στο πιο ψυχρό τμήμα της «Μικρής Εποχής των Παγετώνων», όταν ο Τάμεσης πάγωσε όπως και τα κανάλια της Ολλανδίας.
Πηγή:  ΑΠΟKΑΛΥΨΗ http://www.apocalypsejohn.com/2012/01/25.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος