Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Ένα γόνα χιόνι στην Καλεντίνη


2-2-2012 ώρα 9.20’.   Από χθες το βράδυ σ όλο το Δήμο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ χιονίζει συνεχώς. Ένα γόνα έφτασε στην Καλεντίνη.  Για την Καλεντίνη το φαινόμενο είναι σπάνιο. Το χειμώνα κάνει μεγάλες παγωνιές, αλλά πολύ χιόνι σπάνια πέφτει. Τα σχολεία είναι κλειστά.

Αναμένεται αργότερα να το γυρίσει στη βροχή, αλλά από Δευτέρα-Τρίτη ο χιονιάς θα επιστρέψει.   foto Kostas Kompogiannis
foto Kostas Kompogiannis
foto Kostas Kompogiannis
Σπύρος Αθανασίου, Μεγαλόχαρη 3-2-2012

Σπύρος Αθανασίου, Μεγαλόχαρη 3-2-20121 σχόλιο:

 1. Kostas Kompogiannis: apokleisthkame.

  Dimos Kafkias:
  Σαράντα ίσως και πενήντα πόντους χιόνι έχουμε αυτή τη στιγμή στο χωριό μας το οποίο φυσικά είναι αποκλεισμένο (Bελεντζικό)

  Dimos Kafkias
  Αποκλεισμένα είναι αυτη τη στιγμή σχεδόν τα χωριά του Δημου.Ανοιχτος (με αλυσίδες) είναι ο κεντρικός δρόμος πρός Σκουληκαριά.
  Κλειστός παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή ο Αρτας-Καρδίτσας αφού το χιόνι σε πολλά σημεία φτάνει το ένα μέτρο (Πηγές)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος