Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Εφεδρεία Δημοσίων υπαλλήλων. Ρωμανιάς

20.10.2011. Ο Γιώργος Ρωμανιάς, σήμερα στη εκπομπή του Γιώργου Αυτιά διευκρίνισε:  
* Σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας τίθενται μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει ηλικία 53 ετών και ταυτόχρονα έχoυν συμπληρωμένα τουλάχιστο 33 χρόνια υπηρεσίας.
* Αυτόματα θα τίθενται σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας και όσοι υπάλληλοι στο μέλλον αποκτούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.   
* Είναι μύθος ότι τα όρια στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα προβλέπει ότι τα όρια είναι 31 χρόνια υπηρεσίας και ηλικία 51 ετών.
* Αυτονόητο είναι οι Δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν ηλικία 55 ετών και 35 έτη υπηρεσίας δικαιούνται ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος