Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Η αξιοκρατία στο ζενίθ


Το  ανέκδοτο, του Kapaka Pappas


Το 1998,  σε κάποια ΔΕΚΟ, κάποιοι  υπάλληλοι έδωσαν  συνέντευξη  αξιολόγησης.
Πρόεδρος:   Κύριε  Πασκίτη,  μπορείτε  να μας απαντήσετε πιο ήταν  το     μεγαλύτερο  Ναυάγιο; 
Πασκίτης:  Ο  Τιτανικός !!!!
Πρόεδρος:   Συγχαρητήρια  !!!!   Πετύχατε!!!
(ο  πρόεδρος απευθύνεται στο δεύτερο στο  υποψήφιο)
Κύριε  Συνδικαλιστάκη,  μπορείτε  να μας  απαντήσετε αν πνίγηκαν   περισσότεροι ή  λιγότεροι  από  100 άνθρωποι στο  ναυάγιο  του  Τιτανικού;
Συνδικαλιστάκης:  Περισσότεροι  από  100.
Πρόεδρος:    Συγχαρητήρια!!!   Πετύχατε !!! 
(ο  πρόεδρος απευθύνεται στον  τρίτο  υποψήφιο)
Κύριε  Παππά,  Παρακαλώ  να μου  πείτε  τα ονόματα  αυτών  που πνίγηκαν  στο  Ναυάγιο  του  ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ !!!!

Αν έχετε την υπομονή δείτε ένα  ΑΣΤΕΙΟ βίντεο αξιοκρατίας  


Τα golden boys του Καραμανλή εργάζονται ακόμα και στην εξοχική τους κατοικία, πέφτουν βροχή τα πρόστιμα στους απείθαρχους των καναλιών.



τα golden boys Σημίτη και Καραμανλή 

Το 1998 επί Κυβέρνησης Σημίτη, στις ΔΕΚΟ ανέλαβαν τις Διοικήσεις οι μάνατζερ (Διευθύνοντες  Σύμβουλοι).   Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι,  με Καθαρό μισθό τουλάχιστο διπλάσιο των ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ  και ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ που αντικατέστησαν και πληρωμένο απ τη ΔΕΚΟ το μηνιαίο ΦΟΡΟ τους,  αμέσως με «αξιοκρατικές» συνεντεύξεις τοποθέτησαν τα στελέχη των Οργανισμών που Διεύθυναν. Η αξιοκρατία που επέβαλαν «έτρεχε απ τα παντζάκια τους». Πέραν της αξιοκρατίας, εφήρμοσαν και οικονομικά τερτίπια, εμφάνιζαν κανονικά τα έσοδα και τις ΔΑΠΑΝΕΣ τις έσπρωχναν προς την επόμενη ΔΕΚΑΕΤΙΑ.   Έτσι όλες οι ΔΕΚΟ εμφανίζονταν κερδοφόρες, και οι μάνατζερ, πέραν των παχυλών μηνιαίων αποδοχών,  τσέπωναν  και «τα πενιχρά» bonus των 100, των 200, των 300 χιλιάδων ευρώ ετησίως.  Αυτοί,  υπερχρέωσαν τις ΔΕΚΟ, τις οποίες η σημερινή Κυβέρνηση ξεπουλά όσο-όσο.!  Έκαναν ότι και τα Μεγάλα  αφεντικά τους,  ΣΙΜΗΤΗΣ και ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,  διατυμπάνιζαν στις τηλεοράσεις ότι « Η Ελλάδα διαθέτει μια Πανίσχυρη Οικονομία».  


 Για πολυτέλεια και δεξιώσεις, «όπου γλέντι και χαρά, η Βασίλω πρώτη!»



1 σχόλιο:

  1. Έτσι και χειρότερα αξιολογούσαν και επί κυβερνήσεως ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, έχω ιδία εμπειρία. Το 2006, μια εβδομάδα πριν τη συνέντευξη, άλλαξαν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, χωρίς να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους, για να αποκλείσουν μόνο ΕΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος