Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Οριστικά με Ντόρα ο Γιώργος Παπαγεωργίου

24 11 2010.  Πριν από λίγο εκδόθηκε δελτίο τύπου από το γραφείο του π. υφυπουργού Υγείας Γιώργου Παπαγεωργίου, με το οποίο κάνει γνωστό μεταξύ άλλων ότι: 



"Σήμερα, αποφασίζω, μετά από πολύ σκέψη και με την αίσθηση ότι η πατρίδα μας χρειάζεται όλους τους πολίτες, να δηλώσω πως συστρατεύομαι στην προσπάθεια της "Δημοκρατικής Συμμαχίας", με μοναδικό κίνητρο το καθήκον απέναντι στην πατρίδα.

Χωρίς, να πιστεύω σε Μεσσίες και Σωτήρες, με πλήρη επίγνωση των προβλημάτων και της αγωνίας των Ελλήνων (η οποία ασφαλώς διακατέχει και μένα) θεωρώ πως η έξοδος από την κρίση, η οποία δεν είναι, κατά βάση, οικονομική αλλά κρίση κοινωνική, κρίση ήθους, κρίση πολιτισμού και αισθητικής, δεν μπορεί παρά να είναι αποτέλεσμα συνεργασίας και δυνάμεων που, αφού έχουν συνειδητοποιήσει και αποδεχθεί τις δικές τους ευθύνες, φιλοδοξούν, απαλλαγμένοι από συμπλέγματα και στερεότυπα του παρελθόντος να συμβάλλουν στην δημιουργία, επιτέλους μιας περιόδου ακμής για τον τόπο μας..."  

 Πηγή:  ΑΕΤΟΣ των ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ 

Στη διοικούσα επιτροπή της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» ο Γιώργος Παπαγεωργίου
2 12 2010  Στη συγκρότηση προσωρινής διοικούσας επιτροπής της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη. Στις αρμοδιότητες της επιτροπής είναι ο συντονισμός της πολιτικής δράσης και των παρεμβάσεων, καθώς και η οργανωτική ανάπτυξη του κόμματος μέχρι το ιδρυτικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη.
Η πρώτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στις 11 πμ στα γραφεία του κόμματος.
Η Διοικούσα Επιτροπή έχει 20 μέλη, ενώ με απόφαση της κας Μπακογιάννη στις συνεδριάσεις θα συμμετέχουν επίσης ο εκπρόσωπος τύπου Γιάννης Οικονόμου, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού Δημήτρης Ζαφειριάδης και ο υπεύθυνος Οργανωτικού Παναγιώτης Αντωνόπουλος. 
Ένα από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής είναι και ο πρώην Υφυπουργός κ. Παπαγεωργίου.
Πηγή:   Η ΕΡΕΥΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος