Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Τοπικά νέα, ποιος εκλέγεται ΔΗΜΑΡΧΟΣ στο Δήμο Γεωργίου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Άταχτο δελτίο ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

3 Νοεμβρίου 2010
* Χθες, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης, για άμεση και σφαιρική ενημέρωση των προβλημάτων του τόπου μας, επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τους τρεις υποψήφιους Δημάρχους του νέου μας Δήμου.
Και οι τρεις τον διαβεβαίωσαν ότι θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών των Δημοτών τους. Υποσχέθηκαν στον Υπουργό ότι θα κάνουν τη νύχτα μέρα για να λύσουν κάθε τοπικό πρόβλημα. Επίσης ο καθένας ξεχωριστά διαβεβαίωσε τον κ. Ραγκούση,  ότι είναι βεβαιότατος πως θα κερδίσει τις εκλογές από τον πρώτο γύρο.
Εγκυρότατες πηγές του Αθηναϊκού πρακτορείου αναφέρουν:  « Ο Υπουργός, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τους τρείς υποψήφιους Δημάρχους φέρεται σοβαρά προβληματισμένος, επειδή και οι τρείς είναι εξίσου βέβαιοι ότι θα εκλεγούν. Μπας και έχουμε ισοψηφία και τις δυο Κυριακές; Τρίτη Κυριακή εκλογών το Σύνταγμα δεν προβλέπει !  Σίγουρα θα υπάρξει σοβαρή εμπλοκή, θ ανεβούνε  τα spread  και θάχουμε νέα παρέμβαση του Δ.Ν.Τ.  Πρέπει αμέσως να ενημερώσω τον πρωθυπουργό.   Ο κ. Ραγκούσης ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Πρωθυπουργό λέγοντάς του, Γιώργο, με τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ καθαρίσαμε στην Πελοπόννησο,  καθώς  κανείς δεν τον είχε προτείνει υποψήφιο ΔΗΜΟ. Έχουμε όμως σοβαρό πρόβλημα με τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ….…….».  
Αργά χθες βράδυ ο Πρωθυπουργός αποφάσισε.  
Α. -  Αναβολή των εκλογών στο νέο Δήμο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, για τριάμιση χρόνια. 
Β.- Και οι τρείς υποψήφιοι Δήμαρχοι ανακηρύσσονται ΝΙΚΗΤΕΣ ! Με ανάθεση θα χρηματίσουν Δήμαρχοι από ένα χρόνο ο καθένας.   Το εξάμηνο που περισσεύει, με ανάθεση θα ορισθεί οικουμενική Διοίκηση προσωπικοτήτων της περιοχή μας,  με αρμοδιότητες Δημάρχου !!!
Γ.- Οι λεπτομέρειες θα καθορισθούν με Προεδρικό Διάταγμα.

** Εγώ προσωπικά θα πάω στην Καλεντίνη να ψηφίσω, επειδή θεωρώ τον Πρωθυπουργό αναξιόπιστο. Προεκλογικά, το 2009 υποσχέθηκε αύξηση στους μισθούς και τις συντάξεις, το 2010 μείωσε τη σύνταξή μου παραπάνω από 15%. 
 Συνιστώ σε όλους σας να πάτε να ψηφίσετε και στις 7 και στις 14 Νοεμβρίου.  Όσο περισσότεροι ψηφίσουμε τόσο καλλίτερα είναι (θα αποφύγουμε την ισοψηφία,διαψεύδοντας τις αιτιάσεις του Υπουργού).

*** Σοβαρά πλέον,
Εύχομαι και στους τρείς υποψήφιους Δημάρχους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Εύχομαι σε όλες και όλους τους υποψήφιους και των τριών συνδυασμών επίσης ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Όποιος και αν εκλεγεί Δήμαρχος, πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε, για το καλό του τόπου μας.  
Kapaka Pappas 


Για να εκπροσωπείται ο Δήμος μας στην περιφέρεια Ηπείρου,  ας δώσουμε δύναμη στους συνδημότες, υποψήφιους της Περιφέρειας. 

Στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Ηπείρου, μπορούμε να σημειώσουμε  μέχρι τρεις σταυρούς προτίμησης. Ένα από  τους τρείς  σταυρούς προτίμησης  ας τον διαθέσουμε σε υποψήφιο ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ μας.  Έτσι ο Δήμος μας θα έχει φωνή και στην περιφερειακή Διοίκηση  ΗΠΕΙΡΟΥ.


όσοι συνδημότες ψηφίσουν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Α. Καχριμάνη ας στηρίξουν και το Ραδοβυζινό (Μεγαλοχαρίτη) υποψήφιο στο συνδιασμό του,  Παναγιώτη Τσούφη (πρώην Αντιδήμαρχο Δήμου Τετραφυλίας.


όσοι συνδημότες ψηφίσουν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη  Β. Αργύρη  ας στηρίξουν και τον (τις)  υποψήφιους (ες) στο συνδιαμό του, Χριστόφορο Μιμηγιάννη (ΜΕΣΟΠΥΡΓΟ) ή την Ευαγγελία Παπακοσμά (ΓΙΑΝΙΩΤΗ) ή την κ. Λάπα (ΔΗΜΑΡΙΟ).



για τις άλλες παρατάξεις δε μπορέσαμε να συγκετρώσουμε επαρκή στοιχεία

Σας χαιρετώ, πάω να ψηφίσω, για δέκα ημέρες  ΚΛΕΙΣΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος