Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

“Έρχεται” το κτηματολόγιοΑ Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ενημέρωση για το κτηματολόγιο

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018,  ώρα 11 00΄  στο  ΚΕΓΕ (Άνω Καλεντίνη) κλιμάκιο ιδιωτικής  εταιρείας κτηματογράφησης, θα προβεί σε ενημέρωση των τοπικών παραγόντων και των κατοίκων του Δήμου μας.

Θα παρευρεθούν όλοι οι τοπικοί  πρόεδροι να ενημερωθούν σχετικά, να υποβάλουν ερωτήσεις, να πάρουν απαντήσεις,  να λύσουν απορίες και στη συνέχεια να ενημερώσουν τους κατοίκους της περιοχής μας.

Εκτός των τοπικών προέδρων μπορούν να παρευρεθούν για ενημέρωση και οι κάτοικοι της περιοχής μας.    
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος