Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Ευχαριστώ την υπηρεσία βλαβών της ΔΕΗ για την ταχύτατη εξυπηρέτηση!


Δεν πίστευα ότι σήμερα υπάρχει υπηρεσία (ΔΕΚΟ) που να εξυπηρετεί το πολίτη αμέσως. Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι υπάρχει και είναι η «υπηρεσία εξυπηρέτησης βλαβών της ΔΕΗ».  

Σήμερα στις 3.30΄ το μεσημέρι με ένα μπουμπουνητό έσβησε το φως του υπνοδωματίου μου. Υπέθεσα ότι ήταν γενική διακοπή και κοιμήθηκα. Ξύπνησα στις 5,30΄  και διαπίστωσα ότι το ρεύμα δεν επανήλθε.  Κατά τις 6 διαπίστωσα ότι μόνο το σπίτι μου δεν είχε ρεύμα. Στις  6,26΄ ψάχνοντας,  διαπίστωσα ότι δεν έρχεται ρεύμα στο ρολόι της ΔΕΗ και τηλεφώνησα στις βλάβες ΔΕΗ. Στις 6,29΄ τηλεφώνησε το τεχνικό τμήμα Άρτας και ζήτησε περισσότερες διευκρινίσεις. Στις 7,11΄ ήρθε στο σπίτι μου, στην Άνω Καλεντίνη,  το συνεργείο αποκατάστασης βλαβών.  Ανέβηκε ένας τεχνίτης στην πλησιέστερη κολόνα, αποκατέστησε τη βλάβη και στις 7,30΄  είχα ρεύμα!!!!!!  

Τέτοια ταχύτατη εξυπηρέτηση πραγματικά δεν την περίμενα «την σήμερον εποχή».
Ευχαριστώ Πολύ το συνεργείο αποκατάστασης βλαβών. Ευχαριστώ πολύ  την ΔΕΗ.

Τέτοια εξυπηρέτηση από τις τηλεφωνικές ιδιωτικές υπηρεσίες δεν ΥΠΑΡΧΕΙ !   Μην πω ότι πολλές φορές περίμενα και μέρες για την αποκατάσταση βλαβών τηλεφώνου!  Αν μπλέξεις με το Δημόσιο  ΑΣΤΑ ........

Κώστας  Α. Παππάς  9 Μάη 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος