Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

Εγκαίνια νέου Α.Τ. Γεωργίου Καραϊσκάκη. Μόνο ο Αλέξης Τσίπρας έλλειπε   Σήμερα 30.09.2017 και ώρα 12.00΄ στην έδρα του Δήμου,  Άνω Καλεντίνη,  έγιναν τα εγκαίνια του νέου Αστ. Τμήματος Γ. Καραϊσκάκη. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  η υπουργός Όλγα Γεροβασίλη, ο υπουργός προστασίας του πολίτη  Νίκος Τόσκας,  ο Αρχηγός Αστυνομίας Κων. Τσουβάλας,  ο Γενικός Περιφερειακός Αστ. Διευθυντής Κώστας Σκούμας και σύμπασα η ηγεσία της Αστυνομίας Ηπείρου.  Επίσης παρευρέθη η ηγεσία του κλήρου,  η πολιτική ηγεσία, ο βουλευτής Άρτας Βασίλης Τσίρκας,  Δήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες, σύμβουλοι  και λίγοι κάτοικοι του Δήμου, "λιγότεροι απ ότι σ ένα πανηγύρι με κλαρίνα".

Στη συνέχεια  Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη θα παραθέσει γεύμα  σε ταβέρνα της Άνω Καλεντίνης,  περίπου τα 60 άτομα. 
   
1 σχόλιο:

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος