Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ, παραδόθηκε και το τμήμα Αντίρριο - σήραγγα Κλόκοβας

 Καλό μήνα και καλά ταξίδια.
Σήμερα  1η Ιουνίου 2017  παραδόθηκε στην κυκλοφορία και το τμήμα Αντίρριο - σήραγγα Κλόκοβας μήκους 11 χλμ.     Με την παράδοση αυτού του τμήματος, έχουμε 102 συνεχή χιλιόμετρα, ασφαλούς σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου με 2 λωρίδες κυκλοφορίας και ΛΕΑ σε όλο του το μήκος. Πέραν της ασφάλειας, σημαντικό είναι ότι η διαδρομή από το Αντίρριο έως την Αμφιλοχία, μειώνεται στα 50 περίπου λεπτά.  Επί παρόντος λειτουργούν μόνο τα διόδια Αγγελοκάστρου.    Το τμήμα από Αμφιλοχία μέχρι Σελλάδες, μήκους 27 χλμ. "τρέχει" με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται να παραδοθεί μέχρι το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου. Με την παράδοση και αυτού του τμήματος ο ενιαίος αυτοκινητόδρομος της Ιόνιας οδού θα είναι 182 χλμ. 

   Η απόσταση των 137  (102+27+7,5) χλμ. από το Αντίρριο  ως τον Άγιο Δημήτριο Άρτας θα διανύεται σε  1 ώρα και 5 ως 10 λεπτά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος