Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η ομολογία ενός θαύματος απ τον Κώστα Χαρδαβέλλα

15 ΝΟΕ 2016. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, (Tatiana Live) για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, από όπου βγήκε νικητής.

 «Είχα χάσει 40 κιλά. Ήμουν άσπρος. Ζαλιζόμουν την ώρα που περπάταγα από τις χημειοθεραπείες και εγώ πήγα και έκανα εκπομπή. Διότι αυτό με κράτησε στη ζωή…….     ...........
Έκανα 3 πακέτα την ημέρα. Από 15 χρονών. Σας παρακαλώ πάρα πολύ όποιος καπνίζει. Κόψτε το τώρα, σήμερα. Δεν γλιτώνει κανείς. Καρκίνοι. Καρδιοπάθειες. Ήταν το τσιγάρο. Όταν άνοιξαν την κύστη την καρκινική στην αμυγδαλή, βρήκαν μέσα νικοτίνη.»

Το σημαντικότερο για μένα  είναι ένα θαύμα που ο ίδιος  ομολόγησε.
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας είπε:  ........  αν αυτό δεν είναι θαύμα !!!  τι άλλο μπορεί να αποκαλέσει κανείς θαύμα;

Απομόνωσα απ όλη την εκπομπή ένα μικρό βίντεο 4 μόνο λεπτών δείτε το.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος