Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Καλύτερη η Ιόνια απ την ΟλυμπίαΗ Ιόνια θα έχει περίπου το ίδιο πλάτος με την Ολυμπία.
Θα έχουν από δύο λωρίδες ανά  κατεύθυνση  και τις  ΛΕΑ.  Στην Ολυμπία οι ΛΕΑ ίσως είναι λίγο πλατύτερες από εκείνες  της Ιόνιας.  Η Ολυμπία θα έχει πολύ μεγαλύτερη κίνηση οχημάτων από ότι η Ιόνια.

Η Ιόνια θα υπερτερεί σημαντικά,  καθότι στα 196 χλμ. θα έχει λίγες στροφές και μεγάλες ευθείες. Αυτό μπορείτε να το παρατηρήσετε όλοι στους χάρτες της Google.

Η Ολυμπία απ το Κιάτο ως τo Ρίο (100 χλμ.)  θα έχει πολλές στροφές και μικρές ευθείες. 
Στην Ολυμπία προφανώς, η σιδηροδρομική γραμμή,  η πυκνή δόμηση των κωμοπόλεων Κορινθίας- Αχαΐας  και οι πυλώνες υψηλής τάσης της ΔΕΗ,  περιόρισαν αισθητά τη δυνατότητα να έχει μεγάλες ευθείες.

Πάνω απ τα Πέντε Πηγάδια προς το Αβγό


Πέντε Πηγάδια 
Παράκαμψη Μενιδίου -  Μακρυνόρος 
Φωτογραφία πριν την ασφαλτόστρωση (τώρα έχει ασφαλτοστρωθεί) 
Δείτε και ένα βίντεο 4 λεπτών  της Ιόνιας απ τη Φιλιππιάδα μέχρι το ΑβγόΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος