Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Αποκλειστικό: Τον Ιούλη δίνεται η παράκαμψη Αμφιλοχίας!

Ο κύβος ερρίφθη και ένα μεγάλο κομμάτι της Ιόνιας Οδού ετοιμάζεται να δοθεί στην κυκλοφορία διευκολύνοντας κατά πολύ το έργο των οδηγών.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ ήδη πάρθηκε η απόφαση και είναι όλα έτοιμα ώστε να δοθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου το τμήμα Κουβαράς – Αμφιλοχία. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι που θα παρακάμπτει την Αμφιλοχία, θα απαλλάσσει τους οδηγούς απ’ αυτό το άγχος και θα μειώνει κατά πολύ τον χρόνο διέλευσης.Όμως το 2016 θα έχει και άλλα καλά νέα. Άλλο ένα μεγάλο τμήμα, από την Γαυρολίμνη (Κλόκοβα) μέχρι το Κεφαλόβρυσο θα δοθεί πριν τα Χριστούγεννα και θα κουμπώσει με το υπόλοιπο δίνοντας στους οδηγούς πάνω από την μισή Ιόνια Οδό στην κυκλοφορία. Σε αυτό θα συντελέσει και η παράδοση ενός ακόμη κομματιού από την Άρτα μέχρι το Τέροβο, στα όρια της Ηπείρου, που είναι και αυτό προχωρημένο. Οι εργασίες σε όλο το φάσμα προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς και είναι ανάγκη το συντομότερο να παραδοθεί όλο το έργο. Το υπουργείο έχει δεσμευτεί ότι θα γίνει τον Μάρτη του 2017, έστω και με κάποιες ελλείψεις. Σε αυτό συντελεί και η ταχεία πρόοδος της Κλόκοβας, της οποίας η διάνοιξη ολοκληρώνεται.Τέλος του μήνα διανοίγεται πλήρως η σήραγγα Κλόκοβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος