Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Στα λευκά η Ελλάδα το επόμενο Σαββατοκύριακο

Πολλές περιοχές της Ελλάδας θα ασπρίσουν από τα χιόνια το χρονικό διάστημα 16-26 Ιανουαρίου,  προβλέπει το Greek-Weather.Org.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα,  θα δούμε χιονοπτώσεις μέχρι τα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα της βόρειας Ελλάδας, της κεντρικής χώρας, αλλά και σε τμήματα με χαμηλό υψόμετρο της Αν. Πελοποννήσου, των Κυκλάδων, της Κρήτης.   Θα έχουμε δε και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι και -20 βαθμών Κελσίου.

Θα είναι μία αντίστοιχη κακοκαιρία με αυτή της Πρωτοχρονιάς αλλά με περισσότερα φαινόμενα και περισσότερο κρύο.

Στα λευκά θα ντυθούν και πολλές περιοχές γύρω από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.
Πιθανότητα χιονοπτώσεων μεταξύ 16-26 Ιανουαρίου, υπάρχει  στις  Ελληνικές πόλεις,  όπως η Αλεξανδρούπολη, η Κομοτηνή, η Ξάνθη, η Δράμα, η Καβαλά, ο Πολύγυρος, η πόλη των Σερρών, της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς, της Εδέσσης, της Κατερίνης, της Φλώρινας, της Καστοριάς, της Κοζάνης, των Γρεβενών, των Ιωαννίνων, του Βόλου, της Λάρισας, των Τρικάλων, της Καρδίτσας, του Καρπενησίου, της Λαμίας, της Λιβαδειάς ακόμα και τμημάτων των βορείων προαστίων της Αθήνας.  Οι παραπάνω πόλεις συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να δουν χιονοπτώσεις από το επόμενο Σαββατοκύριακο και μετά,  προβλέπει το Greek-Weather.Org.


 Προετοιμαστείτε για μία αρκετά μεγάλη ψυχρή εισβολή, την μεγαλύτερη των τελευταίων ετών που έχει χτυπήσει την Ευρώπη,  προειδοποιεί η γνωστή ιστοσελίδα Greek-Weather.Org,
Η νέα μετεωρολογική βόμβα  θα πλήξει την Ευρώπη, τα Βαλκάνια, ακόμα και την Ελλάδα. Σύμφωνα με την έγκυρη και γνωστή ιστοσελίδα Greek-Weather.Org, το φαινόμενο Ελ Νίνιο στον Ειρηνικό Ωκεανό εξασθενεί και ο καιρός σε περιοχές που ως τώρα είχαν ξηρασία και λίγα φαινόμενα, όπως οι Η.Π.Α και η Ευρώπη, θα έχουν εντελώς διαφορετικό σκηνικό, με πολικό ψύχος, ακραίες καταιγίδες και χιονοπτώσεις ως και σε μηδενικά υψόμετρα.

Ισχυρά κυκλωνικά συστήματα θα στέλνονται από τον Ειρηνικό προς τις Η.Π.Α και από τις Η.Π.Α θα εισβάλλουν στον Ατλαντικό ωκεανό, θα ενισχύονται και σε συνδυασμό με τον ισχυρό αντικυκλώνα Αζορικό που θα υψώνεται στον Ατλαντικό, θα στέλνει τα συστήματα αυτά στη βόρεια Ευρώπη και από τον βορρά θα κατεβαίνουν ως και τη χώρα μας και θα συνδυάζονται με εγκλωβισμένα θερμά βαρομετρικά χαμηλά στη Μεσόγειο. Αυτή η διάταξη των συστημάτων στο βόρειο ημισφαίριο, θα φέρει τεράστιες αλλαγές τις επόμενες 30 μέρες στον καιρό όλης της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος