Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Διαχειριστές


 
             Του Φλέσσα η μάννα κάθεται   

              (Δημοτικό – Κλέφτικο)

1.   Κώστας Α. Παππάς   e mail: konstantinos.pappas.9@hotmail.gr   facebook:    
 http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000543093694 

2. Ανδρέας Κ. Παππάς    e-mail: Andreasssss2@hotmail.com              
 facebook:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000543093694#!/profile.php?id=542658032


Για τον εμπλουτισμό του ιστολογίου, Χρήσιμο είναι όσοι γνωρίζετε κάποια γεγονότα ιστορικά, αστεία, κλπ, που αφορούν την περιοχή μας, να μας τα στείλετε στο mail konstantinos.pappas.9@hotmail.gr   Οι ανακοινώσεις γίνονται πάντα με ονοματεπώνυμο. Επίσης,  όλοι έχετε τη δυνατότητα,  σε κάθε θέμα να γράψετε τα δικά σας σχόλια.
Ακούστε και τα τραγούδια – video είναι συμβολικά !

ΠΡΟΣΟΧΗ !
Εάν κάποια ανάρτησή μας σας θίγει, πρέπει να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά μαζί μας (μέσω email anokalentini@hotmail.gr). Σε θετική περίπτωση θα αποκαταστήσουμε άμεσα.


video ενός λεπτού


     (Δημοτικό – Κλέφτικο)