Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Κλείστε ραντεβού με γιατρό Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ηλεκτρονικά

1. Μπορείτε να κλείσετε τα ραντεβού σας ηλεκτρονικά με συμβεβλημένους γιατρούς Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
2. Μπορείτε επίσης να δείτε ποιοι συμβεβλημένοι γιατροί Ε.Ο.Π.Υ.Υ. έχουν αδιάθετα ραντεβού αυτό το μήνα, για  να κλείσετε το ραντεβού σας τηλεφωνικά.


1.  Στην πρώτη περίπτωση κάντε κλικ στο:
 
Συμπληρώστε τα στοιχεία της καρτέλας που θα εμφανιστεί 


  Κάντε κλικ στο Βρίσκω.  Στην επόμενη καρτέλα θα εμφανιστούν οι γιατροί που έχουν αδιάθετα ραντεβού.    Τέλος επιλέγετε την ημερομηνία, την ώρα και κλείνετε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας (θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε ως μέλος).  Η γνωρίζοντας τις ημέρες και τις ώρες των αδιάθετων ραντεβού του γιατρού, κλείνετε το ραντεβού τηλεφωνικά.  2. Στη δεύτερη περίπτωση κάντε κλικ στο:      


Συμπληρώστε την καρτέλα που θα εμφανιστεί  και κλικ στην  «Αναζήτηση»

εμφανίζεται πίνακας γιατρών όπου φαίνονται τα αδιάθετα ραντεβού του τρέχοντος μηνός. 

Έτσι είστε σίγουροι ότι στο γιατρό που θα τηλεφωνήσετε υπάρχουν ραντεβού αδιάθετα για τον τρέχοντα μήνα. (Επειδή οι ιδιαιτέρες  λένε και κάνα ψεματάκι). 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος