Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Δωρεάν internet σ όλο το Δήμο


Όπως πληροφορηθήκαμε από τον αντιδήμαρχο κ. Θανάση Γαλύφα το internet θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα χωριά των πρώην δήμων Ηρακλείας και Τετραφυλίας.  Το έργο  δόθηκε με ανάθεση και το ανέλαβε ο κ. Πολύζος.  Αναμένεται να στηθούν κεραίες και στα υπόλοιπα χωριά.  Κάποια έγκριση χρειάζεται ακόμη.   Αν όλα πάνε καλά  το έργο παραδοθεί σύντομα.

Υπενθυμίζω ότι με κατάλληλο εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα να πιάσετε internet αν από την κεραία μένετε σε ευθεία απόσταση μικρότερη των 7 χιλιομέτρων και δεν υπάρχουν ανάμεσα φυσικά εμπόδια (λόφοι- δένδρα κλπ.).   

Εγώ από Καλεντίνη πιάνω την κεραία του Διασέλλου, αλλά κάποιες ώρες η σύνδεση διακόπτεται.  Το σήμα είναι ασθενές επειδή η ευθεία απόσταση είναι 6.800 μέτρα.  Εγώ λίγο μένω στην Καλεντίνη και με αυτό το ασθενές σήμα  εξυπηρετούμαι,  αυτή είναι η αλήθεια.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος