Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Το Μάρτιο έρχονται τα δύσκολα γεγονότα


Το πρώτο δεκαήμερο μετά τις Εθνικές εκλογές η κατάσταση θα γίνει απελπιστική. Η κρίση θα φτάσει στο ΖΕΝΙΘ για τους παρακάτω λόγους :  

v Όπως η σημερινή κατάσταση δείχνει, αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν θα εκλεγεί. Οι διερευνήσεις των πολιτικών αρχηγών στο προεδρικό μέγαρο δεν θα έχουν τέλος !  

v Η ανεργία μέχρι τότε θα αυξηθεί.

v Οι μισθοί ιδιωτικού - δημόσιου τομέα και οι συντάξεις θα μειωθούν ΠΟΛΥ τους επόμενους μήνες και χωρίς νέα μέτρα. Με την εφαρμογή των ήδη ψηφισθέντων μέτρων (μείωση συντάξεων κάτω των 60 ετών, μείωση κάτω των 55 ετών, μείωση επικουρικών συντάξεων, αύξηση εφορίας, εφαρμογή ενιαίου μισθολογίου, εφεδρεία).

v Πριν τελειώσουν οι δόσεις της έκτακτης εισφοράς 2011, θα αρχίσουν οι δόσεις της έκτακτης εισφοράς 2012. Από τον Ιανουάριο 2012 θα αρχίσει στους μισθούς και τις συντάξεις να παρακρατείται σε μηνιαίες δόσεις και η έκτακτη εισφορά του 2013.

v Κάθε δίμηνο θα ΕΡΧΕΤΑΙ και η έκτακτη εισφορά μέσω της ΔΕΗ. Στο πρώτο – δεύτερο δίμηνο όσοι έχουν θα πληρώσουν. Η ΔΕΗ πιθανότατα δεν θα κόψει το ρεύμα όσων δεν θα πληρώσουν.  Από το τρίτο τρίμηνο εκείνοι που δεν θα μπορούν να πληρώσουν τη ΔΕΗ θα είναι πολλαπλάσιοι !  Όταν φτάσει το 30 – 40% να μη μπορεί να πληρώσει τη ΔΕΗ με το ενσωματωμένο τέλος, τότε η ΔΕΗ θα πρέπει να κόψει σ όλους αυτούς το ρεύμα. Αν δεν το κόψει το επόμενο δίμηνο δεν θα πληρώσει κανένας  και η ΔΕΗ θα χρεοκοπήσει.

v Τέλος η Ευρωπαϊκή ίσως και η Παγκόσμια ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ θα περιέλθει σε δυσμενέστερη κατάσταση και δεν θα ξέρει ποιόν να στηρίξει και ποιόν να βοηθήσει.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος