Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Το καλώδιο οπτικών ινών ΟΤΕ φτάνει στην Καλεντίνη

Επιστρέφοντας σήμερα από την Καλεντίνη στην Αθήνα, διαπίστωσα ότι στα μεγάλα έργα των οδών ΟΛΥΜΠΙΑΣ και ΙΟΝΙΑΣ δεν κουνιέται φύλλο. Δεν είδα ούτε ένα μηχάνημα να εργάζεται κάπου.


Αντίθετα, Εντατικά εργάζεται η εταιρεία εγκατάστασης του ψηφιακού δικτύου ΟΤΕ, από Μακρύκαμπο για τις Πηγές.
Το πρώτο συνεργείο με κατάλληλα μηχανήματα διάνοιξης τάφρου βρισκόταν ένα περίπου χιλιόμετρο πριν την πλατεία της Καλεντίνης. Το δεύτερο συνεργείο τοποθέτησης των καλωδίων στην τάφρο, είχε περάσει πάνω από το Βενζινάδικο του Χρήστου Τσούλου.
Μακάρι με την ίδια ταχύτητα να φτάσει ως τις Πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος