Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011

Μαθήματα εύρεσης πλούσιου γαμπρού


Σχολή στο Πεκίνο μαθαίνει στις φοιτήτριές της πώς να ξελογιάζουν πλούσιους άνδρες με στόχο τον γάμο. Πάνω από 3.000 ήταν οι εγγραφές μόνο τον τελευταίο χρόνο.

Ανώτατη εκπαίδευση στην εύρεση ενός πλούσιου γαμπρού προσφέρει μια σχολή επονομαζόμενη "Κέντρο Ηθικής Εκπαίδευσης για Γυναίκες" ("Beijing Moral Education Centre for Women") στο Πεκίνο.
Καθώς ο πληθυσμός των πλουσίων ανδρών αυξάνεται στην Κίνα, μαζί του αυξάνεται και ο αριθμός των νέων γυναικών οι οποίες αναζητούν έναν λεφτά σύζυγο για να εξασφαλιστούν οικονομικά.
Ωστόσο, σε αντίθεση με την "θεία από το Σικάγο" Γεωργία Βασιλειάδου η οποία σημάδευε τους γαμπρούς ρίχνοντας γλάστρες από το μπαλκόνι, οι σύγχρονες Κινέζες προσπαθούν να τους τυλίξουν με περισσότερο ντελικάτους τρόπους.
Το Κέντρο (αν)Ηθικής Εκπαίδευσης αναλαμβάνει να τους διδάξει πώς να ντύνονται, πώς να μακιγιάρονται και πώς να συμπεριφέρονται για να κερδίσουν την καρδιά (και ταυτόχρονα, να αποκτήσουν πρόσβαση στο πορτοφόλι) ενός εκατομμυριούχου. Επιπλέον, τους μαθαίνει να διαβάζουν τον χαρακτήρα και "τα θέλω" ενός άνδρα βάσει των κινήσεών τους σώματός του.
Όσο για τα δίδακτρα, αυτά ανέρχονται σε 46 δολ. την ώρα και σε 3.000 δολ. για ολόκληρο τον κύκλο σπουδών.
Ενδεικτικό της ζήτησης είναι το γεγονός πως από πέρυσι που άρχισε να λειτουργεί η σχολή μέχρι σήμερα, έχουν αποφοιτήσει από αυτήν περίπου 3.000 επίδοξες νύφες. Μάλιστα, οι 30 από αυτές φέρονται να έχουν ήδη βρει γαμπρό.
ΣΚΑΦ.

Πηγη: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22777&subid=2&pubid=63107215

Το ανέκδοτο της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος