Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Συνελήφθη ο ΣΤΡΟ ΣΚΑΝMEGA,  15 Μάη 2011 ώρα 7. 20΄ π.μ. Ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου από την Ουάσιγκτον.

Όπως ανάφερε ο ανταποκριτής  του Mega, ο επικεφαλής του Νομισματικού Ταμείου  ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ συνελήφθη σήμερα από τις αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο.  Μάλιστα ανέφερε ότι συνελήφθη μέσα στο αεροπλάνο λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει για Παρίσι.

32χρονη καμαριέρα του  ξενοδοχείου που έμεινε,  χθες βράδυ  ώρα Ελλάδος  8.30΄μ.μ.,  κατήγγειλε ότι ο κος ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ την παρενόχλησε σεξουαλικά. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία κατέφτασε άμεσα.  Στο δωμάτιό  του βρέθηκε το κινητό  τηλέφωνο και κάποια άλλα προσωπικά του αντικείμενα.  Ο ίδιος έφυγε από το ξενοδοχείο. Αναζητήθηκε και μετά από λίγες ώρες εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο όπου και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή Μιχάλη Ιγνατίου, η πράξη θεωρείται κακούργημα και εφόσον αποδειχθεί ο επικεφαλής του Ταμείου αντιμετωπίζει μία από τις εξής ποινές:  α) απέλαση β) απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα μέχρι να γίνει το δικαστήριο γ) προφυλάκιση.

Μέχρι στιγμής δεν έδωσε κατάθεση στην αστυνομία. Ζήτησε να μιλήσει πρώτα με δικηγόρο του. Εντός της ημέρας αναμένεται η αστυνομία να λάβει αποφάσεις.  

Κώστας Α. Παππάς konstantinos.pappas.9@hotmail.gr


Νεότερα,  16 Μάη 2011

Οι συνήγοροι του Στρος - Καν, ανάμεσά τους ο Μπέντζαμιν Μπράφμαν, βεντέτα - ποινικολόγος διασημοτήτων της Νέας Υόρκης, δήλωσαν ότι ο πελάτης τους αρνείται όλες τις κατηγορίες και θα δηλώσει «αθώος» ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ αποδέχθηκε όλες τις ιατροδικαστικές εξετάσεις, οι οποίες είτε βρίσκονται σε εξέλιξη είτε έχουν ήδη ολοκληρωθεί.
Σύμφωνα με  πληροφορίες των αστυνομικών αρχών, όπως διοχετεύονται στον αμερικανικό Τύπο, οι καταγγελίες της καμαριέρας «είναι αξιόπιστες», ενώ στη σουϊτα του Στρος - Καν στο ξενοδοχείο Sofitel εντοπίστηκαν ευρήματα που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 32χρονης καμαριέρας.
Οι Γάλλοι Σοσιαλιστές βρίσκονται μπροστά σε αδιέξοδο για την ανάδειξη ισχυρού υποψηφίου, που να μπορεί να φέρει ποσοστά παρόμοια με αυτά του Στρος - Καν, τον οποίο έδιναν ως αναμφισβήτητο φαβορί όλες οι δημοσκοπήσεις.16 Μάη απόγευμα, ο Στρος Καν κρίνεται προφυλακιστέος. Η σύζυγός του προτείνει να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος με εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Η Αμερικανίδα δικαστίνα προφυλακίζει τον επικεφαλή του Δ.Ν.Τ.  


17 Μάη 2011
Κατ αρχήν τα μέσα ενημέρωσης μίλησαν περί απόπειρας σεξουαλικής παρενόχλησης. Την επόμενη ημέρα μιλούσαν για απόπειρα βιασμού. Τελικά η κατηγορία της εισαγγελέως ήταν για βιασμό. Ο επικεφαλής του Δ.Ν.Τ. σήμερα βρίσκεται στη φυλακή.  Από τη σουίτα των 3.000 δολαρίων την ημέρα κατέληξε έγκλειστος σ ένα δωμάτιο 3Χ3. Την Παρασκευή 23 ένορκοι θα αποφασίσουν αν θα προφυλακιστεί μέχρι τη δίκη ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Αναμφίβολα η πράξη έγινε. Αλλά γεννάται το ερώτημα αφού η 32χρονη βιάστηκε, πώς μια νέα και 1.82 cm  γυναίκα  δεν αντέδρασε;   Πως δεν τον ξέσχισε με τα νύχια της;  Μήπως αντέδρασε μετά την πράξη;  
Πάντως αν συνέβαινε το γεγονός στην Ελλάδα ο Τρος Καν θα ήταν σήμερα σε σουίτα του Παρισιού και η καμαριέρα στο κελί των φυλακών.

Πιστεύω στο δικαστήριο οι κατηγορία του βιασμού θα ανατραπεί, αλλά η πολιτική του καριέρα θα αφανιστεί.     

  Κώστας Α. Παππάς konstantinos.pappas.9@hotmail.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος