Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

ΔΡΟΜΟΣ ΒΕΛΕΝΤΖΙΚΟΥ – ΣΚΟΥΛΗΚΑΡΙΑΣ

Περίπου  40 χρόνια πριν έγινε η πρώτη (αρχική) διάνοιξη του δρόμου Βελεντζικού – Σκουληκαριάς .Ένας δρόμος μεγάλης σημασίας όχι μόνο για τα 2 χωριά  αλλά και για την ευρύτερη περιοχή.
Όλα αυτά τα χρόνια κάθε φορά οι πρόεδροι των κοινοτήτων αλλά και οι εκάστοτε Νομάρχες και Βουλευτές (κυρίως προεκλογικά) μας διαβεβαίωναν πως μέσα στη θητεία τους θα ολοκληρώνονταν το έργο.
Το 1995 από τον τότε ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΡΕΙΝΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ  εκτελέστηκαν σοβαρές χωματουργικές εργασίες στο κομμάτι του Βελεντζικού αξίας 10 εκατομμυρίων δραχμών.  ………….
Πηγή:   ΡΑΔΟΒΥΖΙ ΑΡΤΑΣ
Διαβάστε περισσότερα στο ιστολόγιο ΡΑΔΟΒΥΖΙ ΑΡΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος