Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Με αγάπη σ όλο τον κόσμο




Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους, χρόνια πολλά στις ερωτευμένες, χρόνια πολλά σε όλους και όλες.
Δώστε την καρδιά σας εκεί που ΠΡΕΠΕΙ.






Εβδομήντα χρόνια το ίδιο δώρο

«Ανακυκλώνοντας» το ίδιο δώρο κάθε χρόνο επί... 70 συναπτά έτη: έτσι γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο Χάρι και η Ντόρις από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ήταν 14 Φεβρουαρίου του 1941, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν ο 17χρονος Χάρι έδωσε, λίγου προτού επιβιβαστεί στο τραίνο και φύγει για το μέτωπο, μια κάρτα στην 16χρονη αγαπημένη του, τη Ντόρις.

Όπως κάθε χρόνο έκτοτε, έτσι και φέτος, επτά δεκαετίες μετά, ο 88χρονος Χάρι και η 87χρονη Ντόρις γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεθάβοντας τη συγκεκριμένη κάρτα από το ντουλάπι και τοποθετώντας την πάνω στο τζάκι του σπιτιού τους.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο πόλεμος τελείωσε, το ζευγάρι παντρεύθηκε και απέκτησε παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα. Όλα τριγύρω μπορεί να άλλαξαν, η κάρτα ωστόσο είναι ακόμη εκεί, να τους θυμίζει πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

«Κάθε χρόνο, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, βγάζω την εν λόγω κάρτα και τη βάζω πάνω στο τζάκι. Είναι τόσο ξεχωριστή για εμένα όσο ήταν πριν 70 χρόνια. Ο Χάρι έκτοτε δεν μου έχει ξανακάνει δώρο κάποια κάρτα γιατί ακόμη έχω αυτήν», δηλώνει χαρακτηριστικά η Ντόρις.

    Η αγάπη είναι το παν, το δώρο είναι εμπορική πράξη  kapaka pappas


konstantinos.pappas.9@hotmail.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος