Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Συγγνώμη κύριε κάδε !


Μια κυρία πολύ γνωστή μου, τα τελευταία 25 χρόνια, ομολόγησε:  

(Μη την κοιτάζετε να την αναγνωρίστε δεν ήταν αυτή)Περπατώντας στο δρόμο, φορώντας τα χανς φρι και ακούγοντας έντονη μουσική σ ένα στενό πεζοδρόμιο  τράκαρε ελαφρώς με μια κολώνα της ΔΕΗ, από συνήθεια της ζήτησε «συγγνώμη» ! 
 Μια άλλη μέρα, φορώντας τα χανς φρι, τράκαρε με ένα κάδο σκουπιδιών του Δήμου, επειδή τραυματίστηκε ελαφρά, αυτή τη φορά παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη από τον κάδο. 
Μόλις χθες, φορώντας πάλι τα χανς φρι, ο ραδιοφωνικός σταθμός που άκουγε, έβαλε το τραγούδι που έχει στο κινητό της, για την ειδοποίηση τηλεφωνικής κλήσης. Αμέσως ανοίγει το κινητό της και φωνάζει ναι ! ναι λέγετε !  εμπρός ! εμπρός !  ποιος είστε;;; αλά κανείς δεν απάντησε.

Έχουν δίκιο οι τροχονόμοι και γράφουν όταν μιλάμε στο τηλέφωνο, οδηγώντας.  

*** Τα ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, είναι πραγματικά γεγονότα, μερικές φορές δεν αναφέρονται τα ονόματα για ευνόητους λόγους.  ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος