Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

Εύγε «Σάκη»

Την  1η Δεκεμβρίου, ο μετεωρολόγος της ΕΤ3  «Σάκης» προέβλεψε ότι στις 12 Δεκεμβρίου θα έχουμε κακοκαιρία στην Ελλάδα. Εύγε «Σάκη» . Σήμερα το πρωί (11-12-2010) το χιόνι κατέβηκε τον Υμηττό και έφτασε στην Αγία Παρασκευή.  Αυτή τη στιγμή (8.15΄) ψιλοχιονίζει και κάπου – κάπου το έχει στρώσει.
 Σύνδεσμος «Στη δύναμη του Αχελώου κανείς δεν αντιστέκεται».  http://anokalentini.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

Στην Καλεντίνη δε χιόνισε, είναι πιθανό να χιονίσει την Πέμπτη το βράδυ,  Παρασκευή, ως Παρασκευή Βράδυ.  Οι θερμοκρασίες θα είναι κοντά στο 0 , θα υπάρχει υγρασία και βορειοδυτικοί άνεμοι (ευνοϊκοί για χιόνι)  στην Καλεντίνη.  Αντίθετα οι Βορειανατολικοί άνεμοι δεν φέρνουν χιόνι αλλά ξαστεριά και κρύο.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος