Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Ολυμπία και Ιόνια οδοί

  
Ο κατάλογος με τα μεγάλα έργα που γίνονται στην Ελλάδα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην ιστοσελίδα σήμερα. Κάθε έξι μήνες, αρχές Μαρτίου και αρχές Σεπτεμβρίου, θα παρατηρούμε τόσο την εξέλιξη των έργων όσο και τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνονται κάθε φορά. Είναι απαραίτητο να πούμε ότι οι χρονολογίες που παρουσιάζονται στα έργα υπό κατασκευή είναι αυτές που έχουν ανακοινωθεί και δεν περιέχουν τυχόν άγνωστες καθυστερήσεις………….
 ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΤΟ 2010  
Αναμένονται: Τον Οκτώβριο η παράδοση της παράκαμψης Άρτας της Ιόνιας Οδού……….
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΤΟ 2011
………Τους πρώτους μήνες θα παραδοθούν τμήματα της Ολυμπίας Οδού: Α/Κ Αρχ. Κορίνθου- Α/Κ Κιάτου, Α/Κ Αραχωβίτικων- Α/Κ1 Περιφ. Πατρών, Α/Κ7 Περιφ. Πατρών- Α/Κ Κάτω Αχαΐας, Α/Κ Κιάτου-Δυτικός Α/Κ Αιγίου…….
….Στα τέλη του έτους θα εγκαινιαστεί το τμήμα της Ιόνιας Οδού Αντίρριο - Παράκαμψη Αγρινίου (δεν θα περιλαμβάνεται το τμήμα Αντίρριο-διέλευση Παλιοβούνας)…….
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΤΟ 2012
….. Τους πρώτους μήνες θα παραδοθούν τα τμήματα της Ολυμπίας Οδού Δυτικός Α/Κ Αιγίου- Α/Κ Αραχωβίτικων και Α/Κ Κάτω Αχαΐας- Α/Κ Πύργου…….  .ολοκλήρωση Ολύμπιας οδού Κορίνθου Πάτρας.  

Λεπτομέρειες Διαβάστε στο:     http://www.ypodomes.com/show_newsid.php?news_id=821 

Διαβάστε νεότερα για την    IONIA ΟΔΟ  
http://anokalentini.blogspot.com/2010/11/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος