Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Συμπληρώστε ηλεκτρονικά αίτηση εξαίρεσης για το χαράτσι της ΔΕΗ

Οι άποροι (διαβιούντες υπό μειονεκτικές κοινωνικά συνθήκες) και οι έχοντες  αναπηρία από 80% και πάνω εξαιρούνται του χαρατσιού της ΔΕΗ ή εντάσσονται στο μειωμένο τέλος των 0,50 λεπτών το τ.μ.
Έτσι λέει η διορθωτική εγκύκλιος (2-12-2011) Βενιζέλου – Παπαδήμα.   

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει όλη μέρα κοσκινίζει !
Πριν από ένα μήνα το υπουργείο οικονομικών είπε να στείλουμε στη Δ.Ο.Υ.  sms, στις 2 Δεκεμβρίου να στείλουμε αίτηση στη Δ.Ο.Υ. για να εξεταστεί το αίτημα από τριμελή επιτροπή.

Τώρα άλλαξε γνώμη, λέει να στείλουμε στη Δ.Ο.Υ. ηλεκτρονική αίτηση !
Μέχρι πότε θα κοροϊδευόμαστε κύριε πρωθυπουργέ της συγκυβέρνησης;  κύριε Παπαδήμο;;;

Εγώ για τον πατέρα μου έστειλα την αίτηση συστημένη στη Δ.Ο.Υ.  Άρτας. Τώρα θα στείλω και νέα αίτηση ηλεκτρονική.


22 Ιανουαρίου 2012. 
Η προθεσμία δεν έληξε στις 20-1-12. Παρατάθηκε ως τις 20-2-2012.
Και τώρα μπορείτε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας. 
Όσοι θέλετε να στείλετε  ηλεκτρονικά  την αίτηση κάντε κλικ εδώ   
     ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το  Υπουργείο Οικονομικών κοινοποίησε  την  Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου   (Α’ 262), σχετικά με τη συμπλήρωση του άρθρου 53 του Ν.4021/2011 περί του Έκτακτου Ειδικού Τέλους.

"Για τον υπολογισμό του ΕΕΤΗΔΕ του έτους 2012, λαμβάνεται υπ όψιν η βάση πληροφοριών του Διαχειριστή Δικτύου της ΔΕΗ, κατά την 31η Μαρτίου 2012. " 

Επομένως όσοι σε κάποιους χώρους,  δεν σας είναι απαραίτητη η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, πρέπει να φροντίσετε η διακοπή της παροχής να γίνει πριν την 31η Μαρτίου 2012, για να μη πληρώσετε το χαράτσι του 2012.

"Για το έτος 2012 το τέλος ΕΕΤΗΔΕ συνεισπράττεται από τη ΔΕΗ και τους εναλλακτικούς προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος σε πέντε ισόποσες δόσεις, από τον Απρίλιο 2012 έως τον Ιανουάριο 2013".


Απόσπασμα της διορθωτικής εγκυκλίου

Αυτή είναι η ηλεκτρονική φόρμα του υπουργείου
με κλικ πάνω σ αυτή  μπαίνετε στη ιστοσελίδα του υπουργείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος