Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

O Παντελής, ο Κώστας και το εισιτήριοΌταν πρωτοκυκλοφόρησαν στην περιοχή μας τα λεωφορεία (καρναβαλάκια),  ο Κώστας από ένα χωριό της περιοχής  μας μπήκε στο λεωφορείο του Παντελή Δήμου να πάει στην ΑΡΤΑ.

Φτάνοντας στην Άρτα ο παντελής μάζεψε απ τους λιγοστούς επιβάτες το αντίτιμο των εισιτηρίων.  

Ο Κώστας,  το είχε χαραγμένο βαθιά στο νου του, από  τότε, το «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» !!
Ο Κώστας λοιπόν δεν πλήρωσε, λέγοντας:
-         Παντελή δεν έχω λεφτά, θα στα χρωστάω.
-         Κώστα, δώσε μου τα λεφτά του εισιτηρίου έχω και εγώ έξοδα.
-         Παντελή, σου είπα δεν έχω λεφτά, επέμενε ο Κώστας.
Ο Παντελής πίεσε λίγο την κατάσταση, γιατί ήξερε ότι ο Κώστας αν δεν πληρώσει τώρα το εισιτήριο,  δεν θα το πληρώσει ΠΟΤΕ.  
-         Κώστα, ξέρω ότι κρατάς λεφτά. Ήρθες στην ΑΡΤΑ ν αγοράσεις κάτι. Εδώ βερεσέ δε σου δίνει ΚΑΝΕΝΑΣ  ΤΙΠΟΤΑ.  Άρα κρατάς λεφτά.
-         Άκου Παντελή, ΕΓΩ λεφτά για εισιτήριο δεν έχω. Αν το μετάνιωσες που με πήρες στην Άρτα, μπορείς να επανορθώσεις. Το μεσημέρι που θα φύγεις ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ και να με ξαναφήσεις ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΗΚΕΣ το πρωί !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος