Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ασθενής υπέβαλε μήνυση κατά φαρμακοβιομηχανίας κατηγορώντας την πως τον έθισε στο σεξ και στον τζόγο

Ένας Γάλλος ασθενής υπέβαλε μήνυση κατά βρετανικής φαρμακοβιομηχανίας κατηγορώντας την πως με ένα από τα σκευάσματά της τον έθισε στο σεξ και στον τζόγο

Ένας Γάλλος ασθενής υπέβαλε μήνυση κατά βρετανικής φαρμακοβιομηχανίας κατηγορώντας την πως με ένα από τα σκευάσματά της τον έθισε στο σεξ και στον τζόγο.

Ο άνδρας πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον και το 2003 του χορηγήθηκε το εν λόγω σκεύασμα η δράση του οποίου εστιάζεται στην ενίσχυση της παραγωγής και έκκρισης της ορμόνης ντοπαμίνης.
Οπως ισχυρίστηκε ο άνδρας στο δικαστήριο μετά τη χορήγηση του φαρμάκου άρχιζαν να παρουσιάζονται ποικίλες διαταραχές στη συμπεριφορά του. Οπως είπε στο δικαστήριο εκτός από τον διακαή του πόθο για τον τζόγο, άρχισε να παρατηρεί αλλαγές στην σεξουαλικότητά του σε βαθμό που μεταμφιεζόταν και επιδεικνυόταν στο Ιντερνετ.

Οι «παρενέργειες» σταμάτησαν το 2004 όταν σταμάτησε να λαμβάνει το φάρμακο, ήταν όμως αργά δεδομένου ότι είχε ήδη χάσει τη δουλειά και την υπόληψή του.

Ο άνδρας, ο οποίος είχε επιχειρήσει τρεις φορές να αυτοκτονήσει, διεκδικεί αστική αποζημίωση 450.000 ευρώ από την εταιρεία, την οποία κατηγορεί πως κυκλοφορεί «ελαττωματικό» σκεύασμα, αλλά και από τον νευρολόγο του, τον οποίο διώκει για «παράλειψη της υποχρέωσής του να τον πληροφορήσει ορθά» για τη δράση του φαρμάκου.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του οι αντενδείξεις του φαρμάκου δεν αναφέρονταν στις ενημερωτικές πληροφορίες στη συσκευασία του φαρμάκου το 2003 παρά μόνον από το 2006 και εντεύθεν, μολονότι ήταν γνωστές από πολλών ετών.
Πηγή:  ΕΘΝΟΣ  .gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος