Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

«Παλιόγερος» ληστής τραπεζών


Γνωστός με το παρατσούκλι «παλιόγερος», ένας εβδομηντάρης ληστής έχει κατορθώσει να αδειάσει τα ταμεία όχι μίας, ούτε δύο αλλά 13 τραπεζών τα τελευταία δύο χρόνια στις ΗΠΑ.
Μπαίνει στην τράπεζα κύριος, από την είσοδο, ωσάν απλός πελάτης. Φοράει σακάκι, πουκάμισο, καπέλο και μαύρα γυαλιά. Εξωτερικά, ομοιάζει περισσότερο σε καθώς πρέπει συνταξιούχο παρά σε επικίνδυνο ληστή. Ώσπου φτάνει στο ταμείο και αντί να βγάλει το βιβλιάριο καταθέσεων, βγάζει πιστόλι.
Ο λόγος για τον περισσότερο ηλικιωμένο κατά συρροή ληστή τραπεζών των Ηνωμένων Πολιτειών. Γνωστός πλέον με το παρατσούκλι «παλιόγερος», ο εν λόγω 70αρης έχει ληστέψει 13 τράπεζες στην Καλιφόρνια τα τελευταία δύο χρόνια. Για τελευταία φορά, ο υπερήλικος «Τζον Ντίλινγκερ» χτύπησε την περασμένη Παρασκευή σε υποκατάστημα της «Bank of America» στη Σάντα Μπάρμπαρα. Είχαν προηγηθεί μια ληστεία τον περασμένο Νοέμβριο στο Μπέικερσφιλντ κι άλλες έντεκα στο Σαν Ντιέγκο το 2009.
Παρά το γεγονός πως ο «παλιόγερος» έχει επανειλημμένως απαθανατιστεί από τις κάμερες ασφαλείας, αυτός εξακολουθεί να διαφεύγει τη σύλληψη. Με αυτά και με αυτά, το FBI έφτασε στο σημείο να τον επικηρύξει έναντι 20.000 δολ.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ


Διαρρήξεις στη γειτονική Αργιθέα

Διαβάστε το στο BlogSpot   ΡΑΔΟΒΥΖΙ ΑΡΤΑΣ  


ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο Blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος