Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Οριστικά τέλος το δώρο στους συνταξιούχους

Πάνε τα δώρα !  λέει και ο συχωρεμένος
"Οι αναλογιστικές μελέτες για τα τρία μεγάλα Ταμεία της Κύριας Ασφάλισης (ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ), που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας δεν αφήνουν καμία αμφιβολία: Για να είναι βιώσιμο το ασφαλιστικό σύστημα πρέπει να δίνονται κάθε χρόνο 12 συντάξεις! Άρα, αποκλείεται στο μέλλον να επανέλθουν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα για τους συνταξιούχους. Ακόμα χειρότερα, σύντομα αναμένεται να καταργηθούν και τα επιδόματα που πήραν πέρσι τη θέση των δώρων, λόγω οικονομικής κρίσης.

Όπως παραδέχτηκαν στο newsbomb.gr υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Εργασίας, οι αναλογιστικές μελέτες δείχνουν ξεκάθαρα τον δρόμο. «Από την στιγμή που τα Ταμεία δεν έχουν αποθεματικά, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να δίνουμε ούτε δώρα, ούτε επιδόματα, ούτε καν βοηθήματα στους συνταξιούχους», λένε χαρακτηριστικά. «Προτεραιότητα είναι να μπορούν να χορηγηθούν οι βασικές συντάξεις, όχι να δίνονται τα δώρα».         

Ήδη το πρόβλημα με τα αποθεματικά των Ταμείων έχει κάνει την εμφάνισή του στα Επικουρικά Ταμεία. Πρώτο εξ αυτών που φαίνεται να βαράει κανόνι το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ). Ήδη, το Ταμείο είναι «μέσα» 150 εκατ. ευρώ και φέτος δεν χορήγησε το δώρο (έκτακτο προσωρινό βοήθημα) σε 220.000 συνταξιούχους του Δημοσίου. ………………………………"
Διαβάστε περισσότερα στο σύνδεσμο:  http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/oristika-telos-to-dwro-stoys-syntaxioychoys    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος