Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ: *Δέκα μήνες στον Εφραίμ*

Καταδικαστική είναι η απόφαση του πενταμελούς Εφετείου Θράκης για την υπόθεση του Βατοπεδίου, με πρωταγωνιστές τον καθηγούμενο της Μονής, Εφραίμ, το μοναχό Αρσένιο και τη δικαστή, Μαρία Ψάλτη.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, επιβεβαιώνεται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος
διαρροής προκαταρκτικών διάσκεψης για τους κατηγορουμένους και επιβάλλει σε αυτούς ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Αίσθηση προκάλεσε, πάντως, το γεγονός ότι ο καθηγούμενος Εφραίμ, κατά τη διάρκεια της αποχώρησης των δικαστών για την έκδοση της απόφασης, δήλωσε ότι η απόφαση είναι ειλημμένη, γεγονός που προκάλεσε την οργή της προέδρου κ. Καρυστηναίου, που έκανε λόγο για «προσβολή της έδρας του δικαστηρίου».

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελική πρόταση ήταν να κηρυχθούν ένοχοι και οι τρεις κατηγορούμενοι και να παραμείνουν οι πρωτόδικες ποινές ως έχουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεράσπιση αναμένεται να καταφύγει στον Άρειο Πάγο και να ζητήσει την αναίρεση της απόφασης.

Πηγή:   http://aetostz.blogspot.com/2010/12/blog-post_223.html#more   από την  Εφημερίδα «Χρόνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος