Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Σήμερα, έγινε η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Δημήτρη Γαλλίκα και των Δημοτικών - Τοπικών Συμβούλων

  Σήμερα το μεσημέρι στις 12, έγινε η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Δημήτρη Γαλλίκα  και των Δημοτικών - Τοπικών Συμβούλων του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΪΣΚΑΚΗΣ. Στην Καλεντίνη μαζεύτηκε πλήθος κόσμου, απ όλα τα χωριά, προκειμένου να συγχαρεί τον Δήμαρχο και τους Συμβούλους.  Απ τις 12 ως τις 1,30΄υπήρχε στην Καλεντίνη κυκλοφοριακή συμφόρηση. Αύριο θα συνεδριάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και πιθανόν να ανακοινωθούν και τα ονόματα των αντιδημάρχων.
Λέγεται, ότι θα εκλεγεί ένας Αντιδήμαρχος Γενικών καθηκόντων και τρείς άλλοι, που θα εκπροσωπούν ο καθένας τον πρώην Δήμο του.
Στην Καλεντίνη ως Αντιδήμαρχος θα εκλεγεί ένας εκ των τριών συμβούλων:  ΓΑΛΥΦΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΛΑΚΟΥΤΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, πιθανολογώ ότι θα εκλεγεί ο Θανάσης Γαλύφας.     
      Για το ΑΣΤΡΟΧΩΡΙ, θα εκλεγεί ένας εκ των 6 συμβούλων:  ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ, ΣΑΚΚΑ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΚΑΛΟΧΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΤΟΥΚΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ.  
      Για το Διάσελο θα εκλεγεί ένας εκ των 4 συμβούλων:  ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗ – ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΤΡΙΑΔΑΣ,  ΜΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.  
      Αντιδήμαρχος Γενικών καθηκόντων θα εκλεγεί  ένας των δέκα παραπάνω συμβούλων.
      
νεότερα

          20 – 12 – 2010   Ο νέος Δήμαρχος Δημήτρης Γαλλίκας, δεν θα προβεί σε ανακοίνωση των ονομάτων  Αντιδημάρχων πριν την πρωτοχρονιά. Έγκυρη πηγή ανέφερε ότι η πρόταση – εκλογή των αντιδημάρχων θα γίνει στις 3 Ιανουαρίου 2010.   
       3 – 1 – 2011 ανακοινώθηκαν τα ονόματα των αντιδημάρχων στο σύνδεσμο: http://anokalentini.blogspot.com/2011/01/blog-post_03.html


      20-12-2010. Πίστευα ότι σήμερα θα ανακοίνωνα τα επίσημα ονόματα των Αντιδημάρχων.  Επειδή ο στόχος αυτός απέτυχε θα σας ανταμείψω με μια ωραία Βιντεοφάρσα,  για να ξεκαρδιστείτε στα γέλια.
     Πηγή: ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ;  Απίστευτ……..   κάντε κλικ στο σύνδεσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος