Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Η αστυνομία έψαχνε την κυρία με το «ωραίο στήθος»

Εσείς, μήπως είδατε αυτό το μπούστο ;!
Ένας πλαστικός χειρούργος, από την Γερμανία, αφού υπέβαλε σε επέμβαση μεγέθυνσης στήθους μια πελάτισσα αυτή μετά εξαφανίστηκε χωρίς να τον πληρώσει!

Ο Michael Koenig, πλαστικός χειρούργος στην πόλη της Κολωνίας, είπε πως η εν λόγω γυναίκα του είχε δώσει ψευδή προσωπικά στοιχεία!

«Της έκανα την επέμβαση μεγέθυνσης στήθους που είχε διάρκεια μια ώρα και κόστος περίπου 8.000 ευρώ. Όταν συνήλθε είπε πως ήθελε λίγο καθαρό αέρα, βγήκε έξω από την κλινική και εξαφανίστηκε,» είπε ο κύριος Michael Koenig.

Στην απόγνωση του ο γιατρός κάλεσε την αστυνομία και τους μοίρασε φωτογραφίες από το νέο στήθος της κοπέλας με σκοπό να τους βοηθήσει στην ανεύρεση της!

Η αστυνομία δημοσίευσε τις φωτογραφίες με το γυμνό στήθος στην εφημερίδα Bild και ανέφερε ότι η εν λόγω κοπέλα καταζητείται.

«Είναι η πιο παράξενη καταχώρηση καταζητούμενου που έγινε ποτέ,» ανέφερε η εφημερίδα Bild σε σχόλιο της.  


Πηγή:  http://www.acrobase.gr/showthread.php?t=6462

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος