Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Πως κατατάσσονται τα νοσοκομεία της Ηπείρου με δεδομένα του 2009

  9-11-2010.  Αποκαλυπτική έρευνα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας για την αποδοτικότητα των δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας.  
Στην έρευνα για την αποδοτικότητα των δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ,  αποδεικνύει πως 111 από τα 130 λειτουργούν αντιπαραγωγικά και χρήζουν παρεμβάσεων.

Αντιθέτως, αρκετά μεγάλα νοσοκομεία αποδεικνύεται ότι λειτουργούν αποδοτικά, γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι σηκώνουν μεγάλο βάρος στην εξυπηρέτηση των ασθενών και έχουν «φτάσει στα όριά τους». Ωστόσο, και εκεί υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και χρειάζεται «νυστέρι». 

Στη λίστα με τα καλύτερα νοσοκομεία βάση των στοιχείων, περιλαμβάνονται:
-Στα Τριτοβάθμια: Παίδων Αγία Σοφία, Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, Γ. Γεννηματάς Αθηνών, Αττικόν, Παπαγεωργίου, Πανεπιστημιακό Λάρισας, Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων και Χανίων.
Στα Δευτεροβάθμια: Παίδων Πεντέλης, Καστοριάς, Κατερίνης, Διδυμοτείχου, Θήβας, Καραμανδάνειο Πατρών και Καλαμάτας.
Στα Μικρά νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας: Νάξου, Καρύστου, Κρεστένων, Μολάων, Νεάπολης.
Από την άλλη, τα χειρότερα σε αποδοτικότητα νοσοκομεία βρέθηκε ότι ήταν τα εξής:
-Τριτοβάθμια: Ευαγγελισμός, ΚΑΤ, Ιπποκράτειο Αθηνών και Μεταξά.
-Δευτεροβάθμια: Πολυκλινική, Πατησίων, Ελπίς, Παμμακάριστος, Θριάσιο, Δυτικής Αττικής,
Μυτιλήνης, Σάμου, Ρόδου, Σύρου, Γ. Γεννηματάς Θεσ/νίκης, Άγιος Δημήτριος Θεσ/νίκης,
Έδεσσας, Κοζάνης, Άγιος Παύλος Θεσ/νίκης, Χαλκιδικής, Τρικάλων, Λαμίας, Λιβαδειάς,
Άμφισσας, Σπάρτης, Νοσημάτων Θώρακος Πατρών, Τρίπολης, Κορίνθου, Χατζηκώστα Ιωαννίνων, Άρτας, Ρεθύμνου, Αγίου Νικολάου Κρήτης.
-Μικρά νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας: Καλύμνου και Σητείας.

Πηγή: ΗΧΩ της Άρτας Διαβάστε λεπτομέρειες  http://www.ixotisartas.gr/newspaper/index.php?option=com_content&view=article&id=4648:-2009&catid=1:local&Itemid=28

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος