Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

2006 Ένα ευτυχισμένο Πάσχα στην Καλεντίνη

15 Απριλίου 2006.  Ένα ευτυχισμένο Πάσχα.  Οι προσωπικές φωτογραφίες της οικογενείας μου και μιας άλλης πολύ φιλικής οικογένειας, που μας επισκέφτηκε να κάνουμε όλοι μαζί Πάσχα στην ΚΑΛΕΝΤΙΝΗ.
Studio επεξεργασίας  ήχου - εικόνας Pinnacle.  kapaka pappas 2006. 
Αν κάνετε  κλικ στη φωτογραφία ή το σύνδεσμο θα δείτε ένα προσωπικό βίντεο «ΠΑΣΧΑ στην Καλεντίνη 2006». Διαρκεί 3 λεπτά και 14 δεύτερα όσο το τραγούδι «ΙΤΙΑ».   
Προσθήκη λεζάντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος