Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Εξωγήινοι


Θα με ρωτήσετε πιστεύετε στους εξωγήινους;

     Εγώ,  τίποτα δεν πιστεύω μετά βεβαιότητας, αλλά και τίποτε δεν απορρίπτω.  Τα μυστήρια  του σύμπαντος είναι ανεξερεύνητα. Οι  επιστημονικές  γνώσεις  γι αυτό, είναι και  θα είναι μια σταγόνα στον ωκεανό. (έχουμε 200 τρις γαλαξίες). 

   Στη συνέντευξη που θα δείτε στο βίντεο, δεν μιλάει ένας τυχαίος επιστήμονας, αλλά ένας κορυφαίος επιστήμονας.  Ο Οίλιαμ Τόμκιγκς είναι μηχανικός  αεροδιαστημικής,  συνεργάστηκε με το ναυτικό, αεροπορικές εταιρίες και  τη ΝΑΣΑ στα προγράμματα ΚΡΟΝΟΣ & ΑΠΟΛΟΝ. 


   


    Οι επικεφαλείς προγραμμάτων της ΝΑΣΑ δεν επιτρέπεται να δημοσιεύουν τα μυστικά των γνώσεών τους, αλλά είναι βέβαιο ότι σε προσωπική βάση τα συζητούν μεταξύ τους,  προκειμένου να έχουν μια βαθύτερη προσωπική γνώση των μυστηρίων του σύμπαντος.  Επομένως τα όσα αναφέρει για τους εξωγήινους ο Οίλιαμ Τόμκιγκς,  προφανώς δεν είναι προσωπικές γνώσεις, αλλά  γνώσεις και άλλων κορυφαίων επιστημόνων της ΝΑΣΑ, που αυτονόητο είναι ότι δεν επιτρέπεται να κατονομάσει.  Γι αυτό δίνω μεγαλύτερη βαρύτητα στα λεγόμενά του.

    Στο βίντεο κώδικας μυστηρίων (1η Αυγούστου 2017) ακούστε μόνο τα 13 τελευταία λεπτά. Η συνέντευξη   Οίλιαμ Τόμκιγκς αρχίζει στα 1.08΄  και τελειώνει στα 1.21 λεπτά.  (υπάρχει μετάφραση στα Ελληνικά).
Όσοι είστε περίεργοι σαν εμένα  κάντε κλικ  εδώ και απολαύστε την.        



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος