Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ: τρεις ώρες Αθήνα-Άρτα


Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017.  Σήμερα  μετά τα εγκαίνια του υπουργού υποδομών Χρ. Σπίρτζη παραδόθηκε στην κυκλοφορία και το τμήμα Σελλάδες – κόμβος Αμφιλοχίας  μήκους 27 χλμ.. 

Τώρα η χρονική απόσταση Αθήνα – Άρτα μειώθηκε στις 3 ώρες. 
1 ώρα και 5 λεπτά Άρτα-Αντίρριο, 5 λεπτά γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου,  2 ώρες παρά 15  λεπτά  Αντίρριο – Αθήνα (εφόσον κάποιος μένει κοντά στην Αττική οδό). 

Ο χρόνος  κατασκευής  της (2007-20017) μάλλον  ξεπέρασε και εκείνο του γιοφυριού της Άρτας (που, ολημερίς το κτίζανε το βράδυ εγκρεμιζόταν). 

Με πολλές καθυστερήσεις, ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό έργο. Όπως επισημάναμε απ τον Οκτώβριο 2016,  η Ιόνια είναι καλύτερη απ την Ολύμπια
Έτσι και η Άνω Καλεντίνη τώρα είναι  κοντά στην Αθήνα. Κάτι σαν "προάστιο των Αθηνών", θα έλεγα! 


Καλά ταξίδια σε όλους μας !!!
Κώστας Α. Παππάς
Γέφυρα Μενιδίου. Είναι η μεγαλύτερη γέφυρα της Ιόνιας οδού συνολικού μήκους 532 μέτρων και μέγιστου ύψους 33 μέτρων. foto: patrastimes.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος