Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ο Καθηγητής Ανδρέας Σκορίλας εξελέγη Πρόεδρος της International Society for Enzymology (ISE) για την περίοδο 2016-2020

Ο  Ανδρέας Σκορίλας, Καθηγητής Κλινικής Βιοχημείας του Τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ, εξελέγη Πρόεδρος της International Society for Enzymology (ISE). Θα είναι President της ISE για την περίοδο 2016-2020, ενώ θα ακολουθήσει η θητεία του ως Past-President για την περίοδο 2020-2024.

Η διάκριση αυτή είναι ιδιαιτέρως τιμητική τόσον  για τον ίδιο, το χωριό μας, την Ήπειρο, όσο και την Ελλάδα γενικότερα, γεγονός που αντανακλάται στην ποιότητα των σπουδών, στην έρευνα με διεθνή  και παγκόσμια απήχηση.

Τι άλλο να σου ευχηθούμε Ανδρέα;  Άντε, και μια σπουδαία ανακάλυψη στον τομέα της Επιστημονικής σου Δράσης!


H ISE είναι μια καθιερωμένη διεθνής επιστημονική εταιρεία με λειτουργία άνω των 40 ετών και περιλαμβάνει μέλη από 140 χώρες, που δραστηριοποιούνται σε διάφορα πεδία της ενζυμολογίας.  

Παρέχει ένα φόρουμ για την ανταλλαγή απόψεων και τη διάδοση των γνώσεων σχετικά με όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη μελέτη των ενζύμων συμπεριλαμβανομένων της μοριακής δομής τους, της μοριακής λειτουργίας, τον μηχανισμό δράσης, των γενετικών  μεταβολών, καθώς και τις εφαρμογές τους στη βιομηχανία, στη βιοτεχνολογία, την τοξικολογία  και την περιβαλλοντική  ιατρική, ως θεραπευτικών παραγόντων.  Στη διάγνωση, πρόγνωση, θεραπεία και παθογένεια της νόσου στον άνθρωπο.

Από την ίδρυσή της, η Εταιρεία έχει επικεντρωθεί  στη διοργάνωση των Διεθνών Συμποσίων και Συνεδρίων,  καθώς και τη δημοσίευση των πρακτικών αυτών στη Διεθνή Επιστημονική Κοινότητα.

Επίσης, έχει απονείμει  μια σειρά από βραβεία σε άτομα που έχουν κάνει εξαιρετική συμβολή στον τομέα της Ενζυμολογίας, καθώς και στους νεότερους επιστήμονες, οι οποίοι έχουν διακριθεί για την ποιότητα της εργασίας τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος