Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ιόνια οδός, νεώτερες πληροφορίες


Στην ιστοσελίδα  Αχελώος  TV  (http://www.acheloostv.gr)  29 -5-2016  αναφέρεται:

Περί τα μέσα του καλοκαιριού αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία σημαντικό τμήμα της Ιόνιας Οδού, το οποίο θα διευκολύνει την κυκλοφορία σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία.

Πρόκειται για την παράκαμψη της Αμφιλοχίας. Τα τέλη του Σεπτεμβρίου, θα παραχωρηθεί το κομμάτι από την Άρτα μέχρι τα Γιάννενα, όπου οι εργασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.  
Περισσότερα 



 Στην http://www.nafpaktianews.gr  28-5-2016 αναφέρεται:

Λίγα λόγια και ουσιαστικά  από τον αντιπρόεδρο της εταιρίας ΤΕΡΝΑ κ. Γουρζή αποκλειστικά στο Nafpaktianews.gr.

Ο  κ. Γουρζής τόνισε πως η εταιρία έχει πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας και έτσι κάναμε τα πάντα για να δώσει λύση σε θέματα που είχαν τεθεί.
Ο κ. Γουρζής επίσης αποκάλυψε ότι το κομμάτι από την Παλιοβούνα έως και το Κεφαλόβρυσο αν τα πράγματα πάνε καλά (αν οι απαλλοτριώσεις και η χρηματοδότηση  προχωρήσουν)  μπορεί να παραδοθεί μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.  Περισσότερα


Δείτε  και ένα βίντεο της EPIRUSGATE  (27-5-2016)




Δείτε και το βίντεο της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ,  μηνός Μαΐου 2016,  όπου εμφανίζεται η πρόοδος των  έργων στους ανισόπεδους κόμβους και τις μεγάλες γέφυρες της Ιόνιας οδού.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος