Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Η πρόοδος εργασιών στην Ιόνια οδό έφτασε στο 77,4%

Σημαντικό άλμα στη συνολική πρόοδο έκανε το τελευταίο δίμηνο η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου της Ιόνιας Οδού. Η πρόοδος σκαρφάλωσε στο 77,4% δημιουργώντας κλίμα αισιοδοξίας στο έργο και το Υπουργείο Υποδομών.

Την ίδια ώρα, εξαιρετικά πάει η διάνοιξη της Σήραγγας Κλόκοβας, δείχνοντας τελικά ότι όλα είναι εφικτά όταν «ρέει» το χρήμα στην κατασκευή. Μέχρι το τέλος Απριλίου η πρόοδος στην διάνοιξη της διπλής σήραγγας έφτασε τα 2.430 μέτρα από τα συνολικά 2.880 μέτρα, αφήνοντας υπόλοιπο μόλις 450 μέτρα. Η πλήρης διάνοιξη της σήραγγας αναμένεται να επιτευχθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου, δηλαδή σε μόλις 13 μήνες από την έναρξη του «τρυπήματος» του βουνού.


Στο πεδίο των απαλλοτριώσεων τα μέτωπα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο και η ωρίμανση του έργου είναι ορατή σε πολλά τμήματα καθώς είναι ορατή η ασφαλτόστρωσή τους. 
Τα έργα αυτή την εποχή προχωρούν αρκετά καλά και ήδη αρχίσουν να καταστρώνονται σχέδια στο Υπουργείο σχετικά με την παράδοση τμημάτων.
Από πλευράς ωριμότητας είναι πολύ πιθανό να έχουμε στην κυκλοφορία λίγο μετά το καλοκαίρι το τμήμα Κουβαράς-Αμφιλοχία.   ………………
Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com


ΣΧΟΛΙΟ:  Κώστα Α. Παππά    Μέχρι τον Απρίλιο έλεγαν ότι η παράδοση του τμήματος Κουβαρά – Αμφιλοχίας  θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, απ τις αρχές Μάη ετεροχρονίστηκε  «για λίγο μετά το καλοκαίρι».    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος